Mededelingen

Hervatting hardlooptrainingen en uitbreiding baan/jeugdtrainingen

Na de aankondiging van de regering over de verdere versoepeling van de Covid-19 maatregelen hebben we bij PAC de afgelopen week veel online vergaderd over hoe we de hardloop-, bootcamp- en wandeltrainingen op een verantwoorde manier kunnen hervatten. We hebben ook uitgebreid besproken hoe we de baan/jeugdtrainingen stapsgewijs kunnen gaan uitbreiden.

Lees meer

Gezocht trainers hardlopen

Voor de afdeling Hardlopen zijn wij op zoek naar trainers en assistent-trainers. Heb je de opleiding niet, geen probleem, Dan zorgen we ervoor dat je opgeleid wordt. 

Lees meer

Protocol hervatting jeugdtrainingen

Op woensdag 29 april gaan we weer gefaseerd beginnen met de jeugdtrainingen bij PAC Rotterdam. De Atletiekunie heeft het concept protocol "Atletiek in de 1,5 meter samenleving" aan alle atletiekverenigingen in Nederland gestuurd. De trainingen bij PAC Rotterdam zullen vanzelfsprekend volgens dit protocol worden georganiseerd.

Lees meer

Hoe gaan we weer beginnen ?

Het bestuur van PAC Rotterdam is woensdagavond online bijeen gekomen, naar aanleiding van de versoepeling van de maatregelen die als gevolg van de Covid-19 crisis door de regering waren genomen. We kunnen gelukkig weer voorzichtig beginnen met trainen, maar hoe ?

Lees meer

Goed nieuws: jeugdtrainingen kunnen weer beginnen!

Goed nieuws ! Als gevolg van de versoepeling van de maatregelen, zoals gisteren bekend gemaakt tijdens de persconferentie over het Covid-19 virus, mogen pupillen vanaf 28 april weer gaan trainen. De junioren van 12 t/m 18 jaar mogen ook weer trainen, mits er een afstand van 1,5 meter wordt aangehouden. 

Lees meer
Toon alle mededelingen

Nieuws

Erelid Wim Witvliet 100 jaar

Dinsdag 2 juni

Vandaag wordt PAC Rotterdam erelid Wim Witvliet 100 jaar. Onze voorzitter heeft hem telefonisch de felicitaties overgebracht namens iedereen bij PAC Rotterdam .Het verjaardagscadeau wordt vandaag bezorgd !

Lees meer

Hardlopen is weer begonnen

Zondag 17 mei

We mogen weer buiten sporten. Op 6 mei jl. maakte de regering bekend dat we ingaande 11 mei jl. weer buiten mogen sporten. En op deze datum startte inderdaad de eerste groep weer met de training. We zien alle lopers weer met groot enthousiasme trainen.  Hoe het zal gaan met de wedstrijden weten we nog niet, maar dit hebben we alvast!

Lees meer
Toon al het nieuws