Mededelingen

Jeugdfonds Sport

Het Jeugdsportfonds helpt kinderen en jongeren om lid te worden van een sportvereniging. Ook als daar thuis onvoldoende geld voor is.

Lees meer

Maasstadloop 2020 gaat niet door

In verband de te nemen maatregelen en de vele onzekerheden die er momenteel nog zijn als gevolg van de Covid-19 crisis,  heeft de organisatiecommissie van de Maasstadloop 2020 in samenspraak met het bestuur van PAC moeten besluiten om het evenement niet door te laten gaan.

Lees meer

Hervatting hardlooptrainingen en uitbreiding baan/jeugdtrainingen

Na de aankondiging van de regering over de verdere versoepeling van de Covid-19 maatregelen hebben we bij PAC de afgelopen week veel online vergaderd over hoe we de hardloop-, bootcamp- en wandeltrainingen op een verantwoorde manier kunnen hervatten. We hebben ook uitgebreid besproken hoe we de baan/jeugdtrainingen stapsgewijs kunnen gaan uitbreiden.

Lees meer
Toon alle mededelingen

Nieuws

Erelid Wim Witvliet 100 jaar

Dinsdag 2 juni

Op 2juni jl werd PAC erelid Wim Witvliet 100 jaar. Onze voorzitter heeft hem telefonisch de felicitaties overgebracht namens iedereen bij PAC Rotterdam .

Lees meer

Hardlopen is weer begonnen

Zondag 17 mei

We mogen weer buiten sporten. Op 6 mei jl. maakte de regering bekend dat we ingaande 11 mei jl. weer buiten mogen sporten. En op deze datum startte inderdaad de eerste groep weer met de training. We zien alle lopers weer met groot enthousiasme trainen.  Hoe het zal gaan met de wedstrijden weten we nog niet, maar dit hebben we alvast!

Lees meer
Toon al het nieuws