Mededelingen

Bruggenloop

Voorbereiden voor de DSW Bruggenloop doe je bij PAC . Ook dit jaar biedt PAC de trainingscursus aan voor de Bruggenloop. De eerste training is op zaterdag 14 september

Lees meer

Sportief wandelen

PAC is op dinsdag 10 september gestart met Sportief Wandelen. Op dinsdag is er training voor beginnende wandelaars, op donderdag voor de gevorderde wandelaars.

Lees meer

Looptrainers gezocht

De afdeling Hardlopen van PAC groeit. Dat vinden we heel fijn, maar we hebben daardoor ook meer trainers nodig. We zoeken dus looptrainers.

Lees meer

PAC webshop, ophalen kleding

De bestelde kleding kan worden opgehaald  op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 18.30 tot 21.00 uur en zaterdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur, in de kantine !

Lees meer
Toon alle mededelingen

Nieuws

Running Blind gaat samen met PAC

Zondag 13 oktober

De loopsters en lopers van Running Blind kwamen natuurlijk al wekelijks bij PAC, maar vanaf deze maand is Running Blind een echte afdeling van PAC en daar zijn we trots op !

Lees meer

Voorbereiden op de Marathon doe je bij PAC

Zaterdag 28 september

De Marathon van Rotterdam komt er weer aan. De 40e editie op  5 april 2020. Omdat het een jubileum is, is er nog grotere belangstelling dan anders. Je moet je dus snel inschrijven. En daarna goed voorbereiden. Alles over de voorbereiding en de inschrijving vind je in dit artikel. 

Lees meer
Toon al het nieuws